Marjolein Bijvoet: Wie ben ik?

Wie ben Ik?

Het leven begint bij…..? Zo oud ben ik dus ongeveer. Ik woon met man, 3 kinderen, kat, hamster, schildpad en goudvissen in een ruim opgezette Phoenixwijk. Onze tuin is klein en dat vind ik helemaal niet erg omdat ik een hekel heb aan tuinieren. Liever geniet ik van het zonnetje terwijl ik hardloop of zit op een bankje met een boek. De tuin is groot genoeg voor wat moestuinspul van de kids en wat gras zodat er “in garden” gekampeerd kan worden.

Mijn Passie

Al weer wat jaartjes geleden ben ik opgeleid tot verpleegkundige en daarna tot pedagoog. Maar raad eens? Door een burn-out kwam ik erachter dat mijn passie toch echt elders lag.

Waarbij dan wel? Schrijven! Ik ben een boek gestart, ahum en ook weer gestopt. Ja, ooit gaat dat boek er komen. Nu eerst stort ik mij op het bloggen en op al het andere dat (in)direct met schrijven en bloggen te maken heeft. Zo heb ik werkervaring opgedaan op een echte heuse redactie en ben ik nu op zoek naar een baan waarin ik met schrijven/boeken/online wereld bezig kan zijn. Je ziet, het is mij ernst. Gaandeweg timmer ik aan mijn route naar het schrijverschap. Want schrijven is het heerlijkste wat er is, misschien op chocolade dan.

Fiktieverhalen

In fiktieverhalen probeer ik mijzelf en de wereld om mij heen te begrijpen. Emoties, gevoel, gebeurtenissen, actualiteit. Het maakt niet uit zolang het maar (r)echt uit mijn hart komt. De ene keer wordt het een column en/of een gedicht, de volgende keer is het een fictief verhaal.

Heel veel plezier op mijn site. En laat gerust een berichtje achter, ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s